غلات صبحانه چی توز از غلات فرآوری شده تهیه می شود و اغلب با ویتامین ها و مواد معدنی غنی شده است. معمولاً با شیر، ماست، میوه یا آجیل خورده می شود.
طرز تهیه غلات صبحانه به شرح زیر است:
در حال پردازش: دانه ها معمولاً به آرد ریز پردازش شده و پخته می شوند.
مخلوط کردن: سپس آرد را با موادی مانند شکر، کاکائو و آب مخلوط می کنیم.
اکستروژن: بسیاری از غلات صبحانه از طریق اکستروژن تولید می شوند، فرآیندی در دمای بالا که از یک دستگاه برای شکل دادن به غلات استفاده می کند.
خشك كردن: بعد، غلات خشک می شود.
شکل دادن: در نهایت، غلات به شکل هایی مانند توپ، ستاره، حلقه یا مستطیل شکل می گیرد.
غلات صبحانه همچنین ممکن است پف کرده، پوسته پوسته یا خرد شده باشد – یا قبل از خشک شدن با شکلات یا فراستینگ پوشانده شوند.
شکر اضافه شده ممکن است بدترین ماده در رژیم غذایی مدرن باشد.
این به چندین بیماری مزمن کمک می کند و بیشتر مردم بیش از حد از آن می خورند.
قابل ذکر است که بیشتر این قند از غذاهای فرآوری شده به دست می آید و غلات صبحانه از جمله محبوب ترین غذاهای فرآوری شده هستند که قندهای افزوده بالایی دارند.
در واقع، بیشتر غلات شکر را به عنوان دومین یا سومین ماده تشکیل دهنده ذکر می کنند.
شروع روز با غلات صبحانه با قند بالا باعث افزایش سطح قند خون و انسولین شما می شود.
چند ساعت بعد، قند خون شما ممکن است سقوط کند و بدن شما یک وعده غذایی یا میان وعده پر کربوهیدرات دیگر میل کند – که به طور بالقوه باعث ایجاد یک چرخه معیوب از پرخوری می شود.
مصرف بیش از حد قند همچنین ممکن است خطر ابتلا به دیابت نوع 2، بیماری قلبی و سرطان را افزایش دهد.
اکثر غلات صبحانه سرشار از شکر و غلات تصفیه شده هستند.
مصرف زیاد قند مضر است و ممکن است خطر ابتلا به چندین بیماری را افزایش دهد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.