همانطور که می دانید از سبزی خشک می توان در غذا های بسیاری استفاده کرد.
سبزی های ارگانیک که با دست در مزرعه جمعآوری میشوند، بلافاصله تبدیل به سبزی خشک میشوند تا گیاهان معطر و مملو از طعمها در آشپزخانه وجود داشته باشند.
سبزی ها با دقت با دست برداشت می شوند، به محض چیدن آنها خشک می شوند تا طعم آنها تغییر نکند و سپس برای چند روز تهویه می شوند و سپس در اتاق سرد نگهداری می شوند.
جذابیت اصلی گیاه خشک این است که به راحتی می توان آن را ذخیره کرد.
اگر به درستی خشک شده باشد و در شرایط خوب نگهداری شود، می تواند ماه ها … حتی سال ها دوام بیاورد.
ما نگهداری را در کیسه ها، شیشه ها یا به ندرت در هوای آزاد معلق انتخاب می کنیم.
از طرف دیگر، این روش آخر، سبزی ها را با پارامترهای زیادی در تماس قرار می دهد که می تواند بر کیفیت آن تأثیر بگذارد.
بین رطوبت محیط، بوهایی که از پخت و پز بیرون می آید، در نهایت پارامترهای زیادی که ترجیح می دهیم کیسه را توصیه کنیم. مطمئناً در آشپزخانه جذابیت کمتری دارد اما بسیار کاربردی تر!
نکته مهم کوچک برای پایان، گیاهان خشک کمتر آشفتگی ایجاد می کنند!
چه کسی تا به حال یک دسته جعفری نخریده است که فقط در 2 وعده غذایی از آن استفاده شده است تا با ناراحتی روی پیشخوان آشپزخانه زرد شود؟
برخلاف گیاهان تازه، فرآیند خشک کردن طعم ها را محو می کند و آنها را به آرامی آزاد می کند.
در جایی که سبزی تازه اغلب در ته ظرفی که در حال جوشیدن است تلخ و پژمرده می شود، سبزی خشک شده خیلی بهتر در کنار هم قرار می گیرد و همه طعم ها را بدون از هم گسیختگی آزاد می کند.
همچنین اگر می خواهید آماده سازی را فیلتر کنید، می توانید آن را در کیسه ای بگذارید.
با پشتیبانی بهتر پخت و پز، گیاهان خشک بهترین متحدان برای غذاهایی هستند که برای مدت طولانی می جوشند.
گیاهان خشک به دلیل دوز مصرفی خود باعث صرفه جویی در هزینه شما می شوند
سوالی که وقتی به آشپزی با گیاهان خشک عادت ندارید پیش می آید دوز مصرفی است. یک قاشق جعفری تازه به اندازه جعفری خشک ارزش ندارد.
یک گیاه خشک از نظر طعم غلیظ تر خواهد بود. همچنین، به استثنای چند مورد، یک قاشق غذاخوری سبزی تازه برابر با یک قاشق چای خوری سبزی خشک در نظر گرفته می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.