همانطور که می دانید ترشی خانگی لیته یکی از انواع ترشی ها می باشد که ممکن است مورد علاقه همه نباشد.
برای برداشتن آب از بادمجان ها می توانید آنها را به صورت خشک یا بدون روغن سرخ کنید یا کبابی کنید یا نمک بپاشید و بگذارید استراحت کند و سپس خشک کنید.
دستور العمل زیر یک نوع آزمایش شده و واقعی از ترشی بادمجان در روغن است. سبزیجات را می توان حدود شش ماه به این ترتیب نگه داشت:
- بادمجان ها را بشویید و دو سر آن را بردارید و سبزیجات را به ضخامت 1 سانتی متر برش دهید.
- یک ماهیتابه گریل را گرم کنید و بادمجان ها را بدون روغن در آن به صورت مختصر اما تیز سرخ کنید.
- یک ماریناد از سرکه و آب (نسبت 2:1)، نمک و ادویه جات ترشی جات آماده کنید. وقتی برشهای بادمجان کبابی شد، حداقل چهار ساعت آنها را گرم کنید.
- بادمجان های ترشی شده را به همراه ادویه ها در یک شیشه استریل در بسته بچینید تا مزه دار شود. روی هر لایه مقداری روغن بریزید.
- در نهایت لیوان را تا بالا با روغن زیتون پر کنید.
- برای اطمینان از عدم وجود هوا بین لایههای بادمجان، شیشه در بسته را به آرامی تکان دهید و در چند روز اول پس از خیساندن آن را به صورت دورهای به مدت چند دقیقه زیر و رو کنید.
ترشی
بادمجان های ترشی در صورتی که به دقت نگهداری شده باشند، حداقل یک سال قابل نگهداری هستند.
دستور پخت زیر یک دستور اولیه است که می توان آن را با ادویه های مختلف به دلخواه تصفیه کرد. اگر چند نوع سبزی را با هم ترشی کنید، می توانید ترشی مخلوط درست کنید.
- بادمجان ها را بشویید و خرد کنید و به صورت مکعبی خرد کنید.
- حبه های بادمجان را به مقدار زیاد نمک بزنید و در آبکش بریزید و اجازه دهید نمک حداقل یک ساعت خیس بخورد.
- آب اضافی مکعب های بادمجان را به آرامی فشار دهید.
- یک قابلمه به اندازه کافی بزرگ قرار دهید که در آن آب و سرکه را به نسبت 2:1 همراه با نمک و ادویه جات به جوش بیاورید.
- مکعب های بادمجان را اضافه کرده و آب را دوباره به جوش بیاورید.
- بادمجان ها را در لیوان ها بریزید و آنها را با مایع پر کنید.
- شیشه ها را با بادمجان های ترشی به مدت نیم ساعت با دمای 90 درجه سانتیگراد در قابلمه یا در فر بپزید تا ماندگاری طولانی داشته باشید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.