همان طور که می دانید زیره سبز خشک فواید بی شماری برای سلامتی دارد.
اگرچه عموماً به صورت ادویه یا به صورت پودر یا همراه با دانه آن مصرف می شود، اما راه دیگری برای مصرف زیره و بهره مندی از خواص آن، اسانس زیره با کمپرس، ضماد پوستی یا دم کرده دانه است.
کاهش کلسترول: مطالعه دانشگاه پزشکی شهید صدوقی (ایران) نشان داده است که مصرف زیره به کاهش سطح کلسترول بد خون کمک می کند.
بنابراین، یک متحد عالی برای افرادی است که در تلاش برای کاهش کلسترول در بدن خود هستند.
برونشیت: استفاده از زیره در بیماری های لوله های برونش مانند برونشیت بسیار موثر بوده است.
ضد میکروبی: زیره یک ضد میکروب طبیعی است که برای مقابله با بوی بد دهان، حفره ها و سایر مشکلات دهان مفید است.
قند خون را کاهش دهید: این به ثابت نگه داشتن قند خون و کنترل انسولین و گلیکوژن کمک می کند و آن را برای افراد دیابتی و پیش دیابتی ایده آل می کند.
همچنین یک ضد عفونی کننده عالی و منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها و آهن است.
آرام بخش طبیعی خواص آرام بخش و آرام بخش زیره به به خواب رفتن، کاهش تنش، استرس و اضطراب و همچنین مبارزه با بی خوابی کمک می کند.
آنتی اکسیدان: یکی دیگر از فواید برجسته این ماده غذایی به دلیل توانایی آن در مبارزه با تخریب سلولی است.
کم خونی فقر آهن: با داشتن مقادیر زیادی آهن، برای جلوگیری از کم خونی یا مقابله با بیماری توصیه می شود.
تقویت استخوان ها و دندان ها: با داشتن منیزیم و کلسیم، فواید آن برای استخوان ها بیشتر از این است که فقط یکی از این دو ماده معدنی را داشته باشد.
اگرچه اغلب در مورد کلسیم صحبت می شود، استخوان ها نیز برای سالم ماندن به مقادیر زیادی منیزیم نیاز دارند.
همین امر در مورد دندان هایی که از جمله عناصر دیگر از این مواد معدنی تشکیل شده اند نیز صدق می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.