شیره خرما چیست؟ چگونه می توان آن را راه اندازی کرد؟ و مهمترین فواید آن چیست؟
کاربردها و فواید خرما بسیار زیاد است و در ادامه با برجسته ترین فواید شیره خرما امروز آشنا می شویم:
شیره خرما چیست؟
شیره خرما با خیساندن خرما به مقدار مشخص شده در آب یا شیر به مدت چند ساعت خیساندن تهیه می شود.
خرماها با طعم شیرینشان متمایز می شوند، بنابراین امکان افزودن شکر به شیره خرما به خود شخص واگذار می شود.
این شیره علاوه بر طعم لذیذ شیره خرما، فواید بسیاری نیز دارد.
فواید شیره خرما:
شایان ذکر است که هیچ مطالعه علمی برای حمایت از فواید شیره خرما انجام نشده است، اما در اینجا به طیف وسیعی از فواید بالقوه آن اشاره می شود:
شیره خرما ممکن است به پوست طراوت و شادابی بدهد و برای سود واقعی باید به طور مرتب مصرف شود.
می تواند تعداد پلاکت ها را افزایش دهد.
نوشیدن شیره خرما در صورت ادامه مصرف ممکن است باعث افزایش شادابی، تراکم و نرمی موها شود، زیرا حاوی ویتامین های مهم برای سلامت مو است، مانند: ویتامین B.
خوردن خرما و شیره خرما ممکن است به افزایش انقباض رحم کمک کند و در نتیجه زایمان را تسریع کند.
شیره خرما حاوی آنتی اکسیدان های زیادی است که به نوبه خود ممکن است به پیشگیری از چندین نوع سرطان کمک کند.
شیره خرما برای کمک به درمان برخی از مشکلات گوارشی مانند یبوست استفاده می شود، زیرا حاوی مقادیر زیادی فیبر است.
آب خرما می تواند به حفظ جوانی پوست کمک کند و به دلیل آنتی اکسیدان های موجود در آن به کاهش چین و چروک های صورت کمک کند.
آب خرما می تواند به کاهش سطح کلسترول مضر در بدن کمک کند، زیرا حاوی مقادیر خوبی از فیبر است که به این امر کمک می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.