تخمه آفتابگردان را می توان به صورت سرخ شده یا برشته یا پخته شده، خرد شده، آسیاب شده یا جوانه زده مصرف کرد.
تخمه آفتاب گردان چینی بسیار متنوع هستند و میتوان آنها را به بسیاری از غذاها اضافه کرد، زیرا سرشار از پروتئین هستند.
افزودن تخمه آفتابگردان به غذاها میتواند ارزش غذایی غذا را افزایش دهد و میتواند به سالاد، چاشنی، سس، غذا، کیک و ماست منحصربفرد باشد.
طعم ترد؛ تخمه آفتابگردان را می توان برای استخراج روغن نیز استفاده کرد که به «محصول سالم» معروف است؛ تخمه آفتابگردان را نه تنها می توان خورد، بلکه پس از جوانه زدن نیز می توان آن را طبخ کرد و طعم آن با طراوت و لذیذ است.
تخمه آفتابگردان را می توان نه تنها به عنوان یک میان وعده، بلکه به عنوان ماده اولیه برای تهیه شیرینی استفاده کرد.
از آنجایی که تخمه آفتابگردان دانه گیاهان است و حاوی مقدار زیادی روغن است، دانه آفتابگردان نیز مواد اولیه مهمی برای استخراج روغن است.
روغن آفتابگردان یک روغن سالم با درجه بالا است که بسیار مورد احترام محافل تغذیه است.
تخمه آفتابگردان را نباید زیاد خورد و بهتر است هنگام خوردن پوست آن را با دست پوست بگیرید.
از آنجایی که جویدن با دندان به راحتی زبان و گوشه های دهان را فرسایش می دهد و هنگام بیرون ریختن پوسته، مقدار زیادی مایع بدن خارج می شود که حس چشایی را کدر می کند، اشتها را کاهش می دهد و حتی باعث گرفتگی معده می شود.
مایع بدن به حذف بقایای غذا در دهان کمک می کند، تولید مثل و تخمیر باکتری ها را کاهش می دهد و از مخاط دهان محافظت می کند.
علاوه بر این، بیماران مبتلا به هپاتیت، بهتر است تخمه آفتابگردان نخورند، زیرا به کبد آسیب می رساند و باعث سیروز می شود.
کافی است: هر بار حدود 80 گرم مناسب است.
مصرف زیاد دانه خربزه باعث مصرف جدی بزاق می شود که به مرور زمان بر سلامت دهان و دندان و حتی هضم افراد تاثیر می گذارد.
خوردن بیش از حد تخمه خربزه در یک زمان توصیه نمی شود تا عصبانی نشوید و دهانتان درد نکند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.